25 Mayıs 2012 Cuma

Rimmel - Sun Downer


Herkese merhaba :)

Dün herkes Pastel 'in kokulu ojelerinin yazılarını arka arkaya yazıp benim kumanda panelimi doldururken itiraf ediyorum kıskançlığın esiri olmuştum.

Hava da yağmurlu olunca -Dün İzmir oldukça yağışlıydı, metrekareye 35 kg yağış düşmüş- bize en yakın Pastel satış noktasına gitmek zor olur diye düşünüyordum ta ki ablamı görünceye kadar :D Abla seni seviyorum ^^ 

 Kipa'ya gittik, Kipa'daki Flormar standı tam olarak kapının karşısına yerleştirilmiş. Ben ne zaman oje görsem gözlerimde tuhaf bir pırıltı oluyormuş :D

Flormar'ın yeni çıkan ojelerinden de aldıktan sonra Watsons'a gittik ama hayallerim suya düştü ; çünkü bir tane bile kokulu oje yoktu. Kokuluyu geçtim yeni çıkan renklerden bile yoktu. 

Ablam Rimmel'in tırnak bakım ürünlerine bakarken benim de gözüme bu renk çarptı. Rimmel'in yeni renklerini çok beğendim, ayrıca indirimli şu an Watsons'ta ^^

Neden bir tane aldım bilmiyorum,yaşadığım üzüntüden dolayı olabilir :D Haftaya şansımı bir daha deneyeceğim ne yapalım :)

İki kat sürdüm, hemen kurudu ^^ Çok parlak ve dikkat çeken bir renk. Bana neon ojeler gibi geldi. Kısacası ben bu ojeyi çok sevdim :)

Bugün çok konuştum,değil mi :D Hepinize mutlu hafta sonları !





Hi everyone :)
I and my sister went for buy Pastel's new perfumed nail polishes. Unfortunatelly we didn't find any of them :( I saw this gorgeous nail polish and  I bought it instead of perfumed nail polishes :)
 I really like this color. I applied two coats.
Have a great weekend !

4 yorum:

  1. Yeni renklerin hepsini beğendim ama en çok bunu sevdim. Tırnaklarında görsen daha çok beğenirsin :)

    YanıtlaSil
  2. ben bu renge aşık oldum! aldım, sürdüm, çok sevdim, tüm yaz tekrar tekrar sürerim :) sana da çok yakışmışş..

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim :) evet haklısın yaz için ideal renklerden biri :)

    YanıtlaSil