23 Eylül 2011 Cuma

Golden Lady - 438



      Ablamla  alışverişte gördüğümüz ve hemen aldığımız renk bu. arka arkaya iki tane yeşil için kusura bakmayın :) Bizim golden lady kendisini iyice geliştirmiş. Oje kolayca sürüldü ve 10 dakika gibi kısa bir sürede kurudu. Zümrüt yeşili gibi bir renk ve yeşil ışıltılara sahip. Ojenin bir iyi yönü de üzerinde son kullanma tarihinin olması hem de 2016' ya kadar :) 

We bought this emerald green nail polish at our last shopping with my sister :) It's a Turkish mark Golden Lady 438, Golden Lady was improved its product so much really. The nail polish is really good; I did apply it very easiy and it dried in 10 minutes and its very shiny and very nice green really :) The nail polish has same colour sparkles in it, I mean it is all "EMERALD"... It has produce date on the bottle and this is very important thing according to me :)

                                      
                                          

                                           
     Biz ailece Kore dramalarını seyreder olduk. Son izlediğimiz dizi yani " Secret Garden".Sizinle videosunu paylaşayım dedim, vaktiniz olursa siz de seyredin :)




We love "Korean Dramas" nowadays too much :) Our last drama was "Secret Garden"... I want to share its nice video with you :) If you have more time, watch it... It is really romantic and funny (sometimes), you will not repent ;)


1 yorum:

  1. Ojeler konusunda pek bilgili değilim ama renk hoşmuş benim postta dikkatimi çeken tabiki Secret Garden.

    İyi bir başlangıç :)Devam edersiniz umarım.Ne kadar çok kişi keşfederse o kadar iyi :)

    YanıtlaSil