1 Ekim 2012 Pazartesi

Essence - Gorgeous Bling Bling


Herkese merhaba :)

Geçen hafta sadece bir kez oje yazısı yazabildim, çünkü oldukça yoğun geçti. Cumartesi dersim vardı; önce ona daha sonra düğüne gittim. Belki 10 yıldan beri ilk defa düğüne gittim :D Düğünlerden hiç hoşlanmam ama çok eğlendim :D Dans edenleri seyredin düğüne giderseniz en eğlencelisi o. Bir kız vardı bizi çok güldürdü. Aklıma dans hareketleri gelince bile gülüyorum :D 

Derse erken gidince Alsancak'ta Rossmann'a uğradım. Essence oje satıldığını görünce Snow White koleksiyonundan beğendiklerimi almak istedim ama bunları görünce diğerlerini hemen unutuverdim. Bu seride çok güzel ojeler var ^.^  Bu ojenin içinde altın rengi flakeyler var, bilmiyorum görebiliyor musunuz?

Ben tam anlamıyla sonbahara uygun bir oje olduğunu düşünüyorum.Hani rengarenk yapraklı ormanlar oluyor ya, aklıma onlar geldi bu ojeyi sürünce.Umarım siz de beğenmişsinizdir.

Hi everyone :)
I didn't write anything almost a week.I was quite busy last week and I went a wedding too :) I don't like weddings but the wedding was enjoyable. There was a girl and she was dancing so funny :D hahahaha I'm still laughing :D 
Anyway, I love this nail polish so much. It's perfect for autumn.It has golden flakeys. It reminds me colorful forests in fall.
What do you think, do you like gorgeous bling bling  :)





13 yorum:

  1. Rossmann'dan mı satın aldık canımm .) Sadece Gratis'te satılıyor sanıyorum ben.. Bu arada sana katılıyorum tam sonbaharlık .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bu arada yazmayı unuttum kaç ml oje .) Merak ettim bak sımdı :D

      Sil
    2. Evet Rossmann'dan aldım. Hatta Gratis'ten bile yani en azından benim gittiğim Gratis'ten daha çok seçenek vardı. Oje 8 ml ve diğerlerinden biraz daha fazla sanırım, bir de fırçası çok geniş :)

      Sil
    3. Digerleri 5 ml sanırım .) Fırcasının genıs olması bnm ıcın çok onemlı .) Valla bi tanesın .) Mutlaka gıdıp bakmam lazım muahahahh .)

      Sil
  2. It looks very nice, I like it :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, bence de çok güzel :)

      Sil
  4. aa yeni ojelerdeeen demek ki artık daha rahat ulaşılacak essence'lar a :):) çok güzelmiş bu oje güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)
      Evet yenilerden getirmişler.Renk seçeneği açısından daha zengin bir seri.

      Sil
  5. That's an awesome brick red - looks great on you!

    YanıtlaSil
  6. Üsküdardakine baktım.Malesef yok getirmemişler :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya :( En kötüsü de o oluyor işte, hevesle gidiyorsun, bakıyorsun yok. Umarım en kısa sürede getirirler :)

      Sil