30 Ağustos 2011 Salı

Flormar Supershine 03

        
         Evdeki birkaç tane sarıdan bugün bunu sürmeye karar vermiş ablam ben de sizinle fotoğraflarını paylaşayım dedim. Base coat olarak rimmel 5 in 1 kullandı. Daha sonra 2 kat flormar 03' ten sürdü. Oje gerçekten çok güzel ve ışıltılı ayrıca çok çabuk da kuruyor.
          Nail sticker ile süslemek de oldukça kolay ve güzel görünümlüymüş :)

We have several tones of yellow nail polishes this summer and my sister wanted to apply her nails one of them and I wanted to share with you this nice nail polish.. She did apply Rimmel 5 in 1 as base coat and she did apply FlorMar Supershine 03 two coats on it.. It is very glittery, nice yellow and with sticker it is really amazing :)

25 Ağustos 2011 Perşembe

İlk çiçeğim :D

      Bu çiçek benim denemiş olduğum ilk tırnak süslemesi. Ablamı model kullandım ayrıca kendisi ojelerimizin de sponsorluğunu yapmaktadır :D Bu insanlık için basit bir çiçek ama bizim için oldukça önemli. Tırnağında pastelin 36 numaralı ojesini kullandım, oldukça güzel bir renk, güneşte altın ışıltıları görülüyor. Çiçeğin yaprakları beyaz, ortasına da sarı bir nokta koyduk oldu bir çiçek.

Fotoğraf oldukça kötü kusura bakmayın; çünkü ablam ameliyat olmuş yatarken çektim.
This is my first flower :) I did paint it to my sisters finger and she is my nail polish sponsor at the same time :) Photo is not very clear because my sister was ill because of an operation and I took photo while she was lie down... Base nail polis is Pastel 36, it has golden glitters in it, especally under the sunlight :)

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Merhaba :)

 Bu benim ilk yazım. İlk fırsatta ojelerin fotoğraflarını yollayabilirim umarım :)
Hello this is my first entry. I hope I can upload photos of nail polishes very soon :)